Om företaget och produkter

Om företaget

Från början (1986) var vi 3 delägare som satsade på produktion av fällbara kapell efter en prototyp framtagen av mig, Kjell Salomonsson (nuvarande VD). Idag drivs företaget av mig och 1 anställd. Jag har jobbat i branschen sedan 1986, innan dess var jag modellsnickare. Min medarbetare sköter kapellsvetsen medan jag sköter stativ och metalldelar. Förutom detta är det oftast jag som arbetar med telefon och beställningar.

Flexicab har genom åren arbetat med patenterade produkter och vi har lång erfarenhet inom branschen. Vi har även genom åren tagit fram tekniskt avancerade produkter och vår tillverkning sker allt ifrån enstyckstillverkning till serietillverkning. Vår kunskap är stor inom HF-svetsning av plastväv och folie. Vi gör även datoriserade beräkningar av kapellkonstruktioner.
Målet med verksamheten är att ta fram nya produkter som sparar både människa och miljö. Vi ger dig kvalité till lågpris och kan erbjuda Dig produkter från vårt standardsortiment eller produktion efter kundanpassade konstruktioner.

Vi har korta leveranstider och ger garanti på levererade produkter. Flexicab AB säljer till alla som är i behov av våra produkter. Det kan t ex vara både stora och små företag, snöskoterägare och andra privatpersoner. Vår annonsering sker i rikstäckande tidningar och därmed sker vår försäljning över hela landet, dock med en övervikt på Norrland där det finns många snöskotrar.

Produkter och tjänster

Flexicab AB är specialiserade på vår egen patenterade produkt FLEXICAB samt på HF (högfrekvens)- svetsade produkter där noggrannhet och precision krävs.

Flexicab AB tillverkar och säljer:

  • Det fällbara kapellet FLEXICAB. Tillverkas till bilsläpvagnar upp till 480 cm långa och 218 cm breda
  • Traditionella kapell och flakskydd till bilsläpvagnar
  • Kapell till pick-upbilar, små och stora lastbilar, trailers m.m.
  • Partytält, även uthyrning
  • Inklädning av scenbyggnationer
  • Svetsdraperier till industrin. Skärmväggar.
  • Presenningar
  • Banderoller inkl. reklamtryck
  • Diverse presenningsprodukter till lantbruksmaskiner och maskinhuvar

Vi tar fram olika lösningar och kundanpassar produkterna för just kundens behov. Vi lämnar 1 års garanti på levererade produkter.